Revista

Una publicació trimestral de qualitat en el fons i en la forma, que reflecteix les temàtiques més inspiradores del nostre estil de vida.

NÚMERO 2

Hortes

Els horts ens nodreixen d’aliments que produïm nosaltres mateixos, però també ens connecten amb la natura i ens ajuden a entendre-la, i ella ens ho recompensa omplint-nos el rebost i l’ànima. Viatgem arreu del món per conèixer l’esperit que mou els hortolans, des dels que lluiten contra els climes durs de l’alta muntanya, fins als hereus de les fèrtils planes civilitzades de la Mediterrània, passant per aquells que desafien l’aridesa de la ciutat omplint-la de petits conreus que la fan més habitable. Cada hort és un tros de món i, per a qui el treballa, el seu hort és el seu món. I tots són part d’aquest món que torna.

Gaudeix d’Arrels, el món que torna a casa teva.

Sumari

LA VIDA:

Editorial / Opinió: De què enraonem quan diem ‘la terra’, per Mercè Ibarz / Arrelats / Any 1: Una vida més bonica / Entrevista: doctora Lindiwe Majele Sibanda / Cara a cara: Viure sola o acompanyada? / Sàvies: Eulàlia Torras, una pionera a muntanya.


LA TERRA:

Rock & hort  / El país de l’alqueria / Mare terra / Tocant el cel de Hong Kong / Omplir el cistell de vida / Ferro, força i terra / Verd sota terra / Sembrar el futur / Els primers hortolans / Ànima anglesa / Quadern de camp.


LES MANS:

Fes-t’ho: el galliner mòbil / Fes-t’ho: una cullera de fusta / Innovació: un rusc intel·ligent / Història d’una eina: el canadenc / Artesania: de la cistelleria a l’art / Reutilitzar per il·luminar / Contra l’astènia, herbes / Biblioteca: Jaume Pla, Mazoni

Volums anteriors

Número 1

El bosc

En aquest primer número, descobrim els paisatges, les persones, els oficis i els reptes d’un espai que ens inspira.

Hivern del 2020
Fes-te soci/a
Ajuda'ns a fer possible Arrels
Forma part de la comunitat dels qui estimem la terra
Fes-te soci/a