Què t'ha semblat Arrels?

 
 
 
 
 
 
Els camps marcats amb * són obligatoris. El teu correu no es farà públic. Per motius de seguretat guardem la teva IP ( 54.227.51.103 ).
Guim de Berga escrit a 26 de juny de 2017 a les 15:13:
Espectacular! Novel·la futurista, però qui sap si no tant... un es pot posar d'allò més fàcilment a la pell dels personatges. Bé.. de bona part dels personatges. Mort als corpos! Llarga vida a Pirena!
Glòria de Seva escrit a 15 de novembre de 2016 a les 22:10:
Arrels va arribar a les meves mans avanç d’acabar el curs de llengua de signes en una xerrada de bar en el descans. No sóc una bona lectora el llibres em poden durar fàcilment mig any o un any quin no dos…. Me l’he pulit amb tres setmanes de nits curtes. Arrels em va cridar per la tapa de roba de farcell…. Al principi capítols curts amb anades i vingudes et quedaves amb una rau rau. Perquè esta explicant això?… el fet de detalls que et porten a pensar que volem una vida tant còmode i fàcil que no valorem d'on venim i no mirem endavant. La tecnologia ho controla tot i ni el menjar que mengem no sabem si és de debò o és transgènic….a vegades em venen al cap els camps plens de gallarets que donaven color als conreus? On anirem a parar amb tot el control que portem a les nostres espatlles… I quan un vol fugir de tot i tothom on va? A la natura que es sabia. Tot i que com es pot fugir del control d’uns quants que són els que remenen el sac, tinguin el nom que tinguin. M’ha enganxat molt, et transporta a un paisatge entranyable i a les masies pairals d'on venim, et fa aturar-te i pensar una mica fins on podem arribar per controlar-ho tot. GRÀCIES!
Marc Sellés de Sant Hipòlit de Voltregà escrit a 4 d'abril de 2016 a les 9:42:
A casa ja l'hem llegit tots. Impossible parar de llegir quan l'has començat. Enganxa, i molt. Capítols en petites càpsules que es mouen en l'espai i el temps i fan que la intriga creixi constantment. Protagonistes ben treballats que de seguida sents propers. Un gran treball narratiu i descriptiu que et transporta a un altre temps i espai, a situacions hipotètiques però que bé podrien ser molt properes. Ja esperem la segona part. Un llibre amb unes Arrels tan fermes ha de donar grans fruits.
Lorena escrit a 17 de març de 2016 a les 9:16:
Arrels ens presenta un posible escenari en el que el ritme de vida i les prioritats han canviat i ens fan qüestionar la fragilitat del nostre present. Arrels és empatia, por i supervivència. Una novela imprescindible.
Conxa escrit a 6 de març de 2016 a les 8:49:
L'he llegit d'una tirada.Enganxa. Serà el futur?
Àfrica de Berga escrit a 5 de març de 2016 a les 9:35:
Descripcions precises, intenses, reals, que et permeten viure el llibre en primera persona. A la vegada, tot són inquietuds, misteris.... Imaginació...
Gina de Sta.Eugènia de Berga escrit a 1 de març de 2016 a les 22:34:
Una novel.la que et captiva; ja sigui per la història, pels personatges, per l'estructura de capítols curts, per ser una literatura amena, per... Sobretot perquè permet reviure... o potser viure? Gaudir-la segur.
josep de Berga escrit a 28 de febrer de 2016 a les 19:35:
Un cop t'endinses en la narració l'espiral de fets succeeix d'una forma tan frenètica com la pròpia vida dels protagonistes. Omplint molts buits, que no es deixen tancar, en un no-final ple de dubtes i esperances.
Emma de Berga escrit a 21 de febrer de 2016 a les 16:33:
Llibre molt fàcil de llegir, que et deixa amb ganes de més. S'entreveu un món de contrastos que prou podria ser pròxim...
Toni de Barcelona escrit a 18 de febrer de 2016 a les 15:58:
És un puzzle altament addictiu
Juan Carlos de El Prat de Llobregat escrit a 16 de febrer de 2016 a les 10:35:
Un història servida en peces, com un gran trencaclosques que va prenent forma, mentre avancem en aquest apassionant viatge en un lloc i un temps ple de contrastos.
Clara de Berga escrit a 5 de febrer de 2016 a les 12:39:
Enganxa tant per la història, pels personatges, com per la manera en què està narrat. Quan creus que ja tens tota la informació d'un fet dóna la volta, et sorprèn i et revela més informació, cosa que fa que encara en vulguis saber més i més i més. Tan lluny i tan a prop de la nostra realitat. Una novel·la on el que és emocional i el que és racional es donen la mà, on et mors per saber del que i no menys del qui, que acaba i només pots pensar en què en vols més, més i més!
Núria de Berga escrit a 3 de febrer de 2016 a les 16:07:
"Arrels" és una novel·la diferent que no et deixa indiferent, et fa pensar. Amb un llenguatge proper et va dibuixant els personatges i les seves històries. A mesura que llegeixes en vols més. Per quan el segon llibre? Ja em friso!
Marc escrit a 3 de febrer de 2016 a les 9:20:
Ritme trepidant, enganxa molt i et deixa amb ganes de més. Bon començament.